wat is ikstavoorjeklaar

Waarom ik begon met Ikstavoorjeklaar

Ikstavoorjeklaar is begonnen sinds januari 2013 met één reden. En dat is een community creëren en om voor elkaar klaar te staan. Met ikstavoorjeklaar, wil ik ook heel graag mijn ervaring met jullie delen. Vanaf het moment dat ik op de middelbare school zat tot het examenjaar, was het voor mij het worst year ever! Omdat ik in het verleden namelijk heel erg gepest werd (zo’n 2,5 jaar) en 1.5 jaar gestalkt. Nadat ik geslaagd was, heb ik ikstavoorjeklaar opgericht.

wat is ikstavoorjeklaar

Read More

Stage foto's #1

Heey! Zoals ik een tijdje heb beloofd, was ik van plan om heel veel foto’s te gooien op mijn blog. Helaas is het internet in China heel erg slecht. Zo heb ik nauwelijks toegang op mijn blog. Daar ik wil mij heel graag verontschuldigen en mijn Youtubekanaal. Het is onmogelijk om video’s up te loaden.

Op dit momenteel, loop ik stage in Beijing voor het bedrijf dat partner is van Amazon. Voor mijn studie, loop ik drie maanden stage. Er komt een aparte artikel online, over mijn ervaring, het cultuur etc. In mijn vrije tijd, loop ik graag rond. Wellicht een leuk weetje, ik reis graag ;-)! Ik probeer vanaf nu, elke week wat foto’s en artikelen online te zetten.

IMG_3886-2
Hier was ik bij Gugong. Een vriendin uit Nederland, kwam mij opzoeken.

Read More

Winactie Louis Vuitton giveaway

Klik hier als je de video niet kan bekijken en vergeet me niet te abonneren

Voor vandaag, heb ik weer een nieuwe video voor jullie. Dit keer een winactie! Wat je moet doen om kans te maken is heel simpel. Mij abonneren op mijn Youtubekanaal en op mijn kanaal een reactie achterlaten dat je wilt meedoen. Dan een screenshot maken van het video Louis Vuitton winactie en dat zet je op jou instagram account. Vergeet de hastag #ikstavoorjeklaarlv niet en vergeet mij niet te taggen. Mijn instagram is ikstavoorjeklaar. Voor de bezoekers die geen instagram hebben, geen probleem. Je kunt ook een reactie plaatsen op mijn Youtubeaccount. En zorg voor mee likes/ comment op het bericht die jij heb achtergelaten.

Wat ik wel even wilt verduidelijken is, je maakt wel extra kans als je zowel een reactie achterlaat op mijn Youtube als je extra likes etc voor elkaar kan krijgen/ reacties onder jou comment + de screenshot en dat je op jou instagram erop zet.

De winnaar/ winnares, kies ik uit als ik de 500 subs heb.

En vergeet mij niet te volgen op Instagram, TwitterFacebook en op snapchat heet ik ikstavoorjeklaar

Lukt het om op 1 mei, op mijn verjaardag de 500 subscribers? 

canon g7x unboxing

Klik hier als je de video niet kan bekijken en vergeet me niet te abonneren

Voor vandaag, heb ik weer een nieuwe video voor jullie. Dit keer een Canon G7X unboxing.
Graag wil ik aan jullie vragen, of jullie op mijn youtubekanaal wilt abonneren. Ik wil heel graag de 500 abonnees halen. Help jij mij met de 500 subscribers?

En vergeet mij niet te volgen op Instagram, TwitterFacebook en op snapchat heet ik ikstavoorjeklaar

Welke video’s, zie jij graag terug op ikstavoorjeklaar? Laat een comment achter!