Ik sta voor je klaar 1ste blog

ikstavoorjeklaarklein

ikstavoorjeklaar.nl is sinds 10 maart 2013 officieel geopend! Ik zal hier gaan bloggen over;”pesten, stalken, Christen enzovoort.” Maar eigenlijk voornamelijk een slachtofferhulp die ik wil bieden en ik probeer zoveel mogelijk tips geven en te vertellen over mijn ervaring wat ik heb meegemaakt om te delen met jullie. En misschien ook iets over lifestyle

Doel

En mijn doel is, het maakt niet uit waarmee je loopt of zit je moet het erover praten hoe moeilijk dat is! Het kan bij jou ouders, familie of vrienden zijn! En natuurlijk kan je ook bij mij terecht!

Ik hoop dat jullie mij als vertrouwenspersoon mag zien/ beschouwen! Want ik ben vroeger drie jaar lang gepest geweest en gestalkt! En de hulp die ik vroeger niet kon krijgen en ook niet kon vinden wil ik de hulp van mij wel aan jullie geven! Ik wil namelijk een verandering aan brengen omdat niet niet iedereen weet wat pesten werkelijk is en hoeveel schade iemand km oplopen niet iedereen staat namelijk bij stil wat degene eigenlijk daadwerkelijk aanricht!

Hoe kan ikstavoorjeklaar jou dan helpen?

Als het goed is zie je aan de rechterkant van mijn site een balk waar je kan inloggen. Als je daar een account aanmaakt kan jij jouw vraag of hulp in kwijt. Dat is 100% privé en het is alleen ik die het leest en beantwoord natuurlijk.

Jullie mogen ook een forum aanmaken op mijn site dan kan je met de andere bezoekers erover praten en het verhaal samen kwijt en daar kan ik ook met jullie erover praten maar heb je liever dat jij liever privé wilt hebben dan kan je natuurlijk account maken!

Wil je je vraag snel beantwoord hebben dan kan jij mij natuurlijk een mail sturen

Ik sta altijd voor jou klaar!

winstongroet

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *