Ikstavoorjeklaar.nl | Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt (www.ikstavoorjeklaar.nl). Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer.

De inhoud van de site is © Ikstavoorjeklaar, alles is zelf geschreven en foto’s zijn zelfgemaakt en gephotoshopt (zo niet, dan wordt dat aangegeven). Het misbruiken of gebruiken van mijn foto’s of voordoen als Winston Shi op (profielen) sites zijn serieuze illegale zaken en stappen daar zullen worden ondernomen wanneer als dit wel gebeurt.

Je mag alleen mijn foto’s op je blog of site gebruiken mits je duidelijk terug linkt naar www.ikstavoorjeklaar.nl en als je toestemming hebt van mij. Het gebruiken van mijn foto’s zonder toestemming is diefstal. Mocht het niet duidelijk zijn, lees dit.

Ikstavoorjeklaar.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van ikstavoorjeklaar.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Ikstavoorjeklaar.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van Ikstavoorjeklaar.nl. Ikstavoorjeklaar.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt. De inhoud die op dit moment op Ikstavoorjeklaar.nl staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Mocht er vragen of twijfels zijn u kunt mij mailen via: contact@ikstavoorjeklaar.nl