Lunchroom tips – Rotterdam

Ben jij ook vaak net zoals ik die snel aan een bepaalde lunchroom hecht, maar toch ook graag nieuwe lunchroom wilt ontdekken, maar toch net dat geld liever jouw favoriete luchroom steunt?  In Rotterdam centrum, vind ik de lunchrooms niet zo heel bijzonder. Menukaart, komt voor mij hetzelfde neer. Als je vaak in Amsterdam gaat lunchen, dan begrijp je wellicht wat ik ermee bedoel. Maar hoe dan ook, ik heb hoe dan ook een nieuwe lunchroom ontdekt namelijk ‘ Sands Cakes & Bubbles.’ En ik wil graag vaker mijn lunchroom tips met jullie delen.

De lunchroom, is net buiten het centrum gevestigd maar heel gemakkelijk te bereiken met de auto of met de tram. De eigenaresse is zeer vriendelijk het is een perfecte locatie voor meetings, zakelijke lunch of gewoon om met vrienden te gaan lunchen die je na een hele lange tijd niet meer hebt gezien.

De decoratie en hoe de lunchroom is mooi gestyled, maakt het heel erg gezellig. Maar ook hoe de drankjes worden geserveerd. Een oog op details dat mag je toch even voor de eigenaresse bevestigen toch ;-).


Kijk hoe de menukaart is gedecoreerd!

Waar is de lunchroom gevestigd? Dit is het adres, Oostzeedijk Beneden, 99, 3061 VP Rotterdam!

En vergeet mij niet te volgen op InstagramTwitterFacebook en op snapchat heet ik ikstavoorjeklaar
Wat is jou favoriete lunchroom, en welke lunchroom kan jij mij aanraden?

Comments 4

    1. Post
      Author
    1. Post
      Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *