Nutrilon gooien op Chinezen| Prank

Even een blogpost tussendoor iets wat ik onacceptabel vind! Graag wil ik via deze weg mijn mening uiten! En ik vraag mij af wat jullie van deze video hierboven vinden.
Ik kan als Chinees zijnde, veel grappen accepteren (vergeleken met de anderen). Maar ik zie hier de humor niet van. (uit de reactie van Dumpert.nl bleek achteraf dat ik niet de enige ben gelukkig!). Vanuit mijn kant, respecteer iedereen. Iedereen werkt op zijn of haar manier hard. Maar de Chinezen zijn wel één van de weinige die niet klagen. Zij zijn ook één van de weinigen die mega veel uren draaien. Velen zijn ondernemer en hebben een restaurant. Het is ook een cultuur die probeert met iedereen respect te behandelen. Het is dan wel een feit dat de babymelkpoeder een grote vraag naar is in China.

Maar ik vind heel erg jammer om te zien hoe sommige mensen en de media er tegenwoordig mee omgaat. #vatoslocos is de Youtubekanaal waar ik de video op Youtube ben tegengekomen. Maar ik noem dit geen prank. Een prank haal je uit met de eigen kring van jou vrienden. En als je een prank met onbekenden wilt uithalen, vind ik dat beiden het leuk moeten vinden.

Deze week, komt er weer een nieuwe video beloofd! Mijn excuses voor mijn afwezigheid.

wat vinden jullie ervan? Grappig of niet grappig?

En vergeet mij niet te volgen op Instagram, TwitterFacebook en op snapchat heet ik winstonshi

Comments 2

    1. Post
      Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *