Persoonlijke blogpost – 20 oktober 2017

Het is middennacht terwijl ik deze blogpost typt, met gemengde gevoelens. De gehele dag, was ik aan het leren ik ontving van verschillende personen een Whatsapp bericht en emails zowel prive als zakelijk maar ook leuke berichten op social media via DM die mij altijd opvrolijkt. Waarschijnlijk heb ik gemengde gevoelens omdat ik op dit momenteel, zo gefocust ben op school dat ik heel erg aan toe ben om te gaan reizen. Ik kan namelijk niet wachten, dat ik mag zeggen;’ jongens, ik ben eindelijk afgestudeerd.’ Ik wacht op dat moment, en het zijn nu vooral de laatste lootjes waar ik nu mee bezig ben.

Er is één filmpje wat ik heel graag met jullie wilt delen! Dat is een video van Caspar Lee, een YouTuber uit UK. Ik vind het een ontzettend mooie gebaar wat hij heeft gedaan en wat mij heel erg inspireert. Ik wilde iets soortgelijks doen, toen ik in Amerika was. Maar helaas had ik geen moment voor mijzelf om het te doen. Ik was in North Carolina en was vooral bij mijn familie, in Atlanta was ik ook bij mijn familie en ook in Canada en in New York. Als ik zo terug kijk, heb ik eerder andere inspiratie gedaan. Als ik binnenkort weer mag reizen, ga ik het zeker mijn inspiratie oppakken wat ik altijd heb willen doen. Ik heb namelijk nieuwe plannen voor het komende jaar en dat is vooral reizen! En mijn liefde delen met onbekende mensen en iets goed doen voor het maatschappij, hier op aarde. Want het leven is namelijk kort! Heb het lief als je naasten!

En vergeet mij niet te volgen op InstagramTwitterFacebook en op snapchat heet ik ikstavoorjeklaar

Wat zou jij nog graag willen doen en wat vind jij van deze video?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *