Rob Peetoom – mijn ervaring – review

Altijd wilde ik bij een topkapper mijn haar laten knippen. Nadat ik door Tom Yuen mijn haar liet knippen in Beijing, wilde ik bij Rob Peetoom een poging wagen. Helaas heb ik een Aziatische haar. Dat helaas harder is en moeilijker te knippen is vergeleken met de Nederlanders die zachte haar hebben. Op woensdag 28 december 2016 liet ik mijn haar knippen door Tobias en ik liet mijn haar knippen bij het salon Amsterdam – Zuidas. Het is een hele mooie salon en ik kreeg een hele fijne ontvangst. Voor vandaag schrijf ik mijn review, hoe ik het heb ervaren om mijn haar te laten knippen bij Rob Peetoom kapperssalon Amsterdam Zuidas.

Mijn haar werd eerst gewassen en zat op een massagestoel. Daarna werd er gekeken naar mijn haar en wat mijn wensen waren. Helaas was er toen al een beetje miscommunicatie ontstaan. Ik wilde namelijk het bovengedeelte van mijn haar wat langer en aan de zijkant mocht het wat korter. Hoe dan ook, ik heb het prettig ervaren. En ik zeg altijd, eerste keer is nooit perfect. Bij het tweede bezoek is het pas perfecter. Een kapper moet op de juiste haarlengte jou haar knippen bij mannen en heel goed naar het gezicht kijken en dergelijke. Om miscommunicatie te voorkomen is het eerst, goed luisteren, doorvragen en samenvatten.

Toen mijn haar geknipt werd, vond ik het heel erg jammer dat ik niet het wow effect had. Ik had namelijk voor het bedrag dat wat ik voor betaalde wat meer verwacht. Ik kon zelf niet goed zien hoe mijn haar in het salon werd geknipt want ik kreeg meteen een wax op mijn haar wat ik tot op heden erg teleurstellend vind. Het is niet zo dat ik negatief wil uiten tegen de kapper of dat ik niet te spreken bent over Rob Peetoom. Als ik heel eerlijk mag zijn, Rob Peetoom is perfect voor mensen die zachte haren hebben. Het zit namelijk zo, iemand die altijd gewend is om Aziatische haar te knippen vind het lastig om zachte haren te knippen. Maar een Nederlandse kapper die altijd zijn lokale mensen knippen, dus de Nederlanders zou het ook lastig vinden om ineens Aziatische haar te knippen. Tenzij dat je echt jaren in het vak zit. Maar dan praat ik over minimaal 25/ 30 jaar.

bron

Zou je nog langs willen gaan?
Al met al, ondanks dat mijn haar niet geknipt is naar mijn wensen vind ik toch een hele fijne salon. Het zou nog toffer zijn, als er ook een paar kappers zijn die wel de ervaring heeft om Aziatische haar te knippen. Want Rob Peetoom is wel hoe dan ook erg bekend in Nederland.

En vergeet mij niet te volgen op InstagramYoutubeTwitterFacebook en op snapchat heet ik ikstavoorjeklaar. Op de bovengenoemde social media kanalen, komen er regelmatig foto’s online.

Welke kappers zou jij aan mij kunnen aanraden? En welke kapper is jou favoriet? Graag wil ik via deze weg jou bedanken voor het lezen van mijn artikel. En bedankt voor het bezoeken op mijn site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *