Tips voor het verhuizen

Iedereen gaat het een keer mee maken in zijn of haar leven en dat is VERHUIZEN! Verhuizen is toch een soort van een nieuw hoofdstuk. Het kan super leuk zijn de één niet kan wachten om het helemaal om opnieuw in te richten met nieuwe meubels of dat je eindelijk een tuin hebt waar je jaren van hebt gedroomd.

ja-we-gaan-verhuizen-en-hoe-nu-verder
B
ron: http://www.woonlogica.nl/verhuizen-belgie/

Er zit wel een groot nadeel bij het verhuizen. En dat is alles inpakken. De één wilt het liefst last minute inpakken maar de ander wilt geen stress. Waardoor gij toch ruim op tijd ermee begint. Als ik jullie mag adviseren, je kan het beste om twee maanden van tevoren alles in een verhuisdoos doen. Zodat je geen stress hebt en een voordeel hiervan is dat je niks kwijtraakt. En schrijf desnoods op elke doos wat het is. Begin bij de spullen die je nauwelijks aanraakt. Bijvoorbeeld als het winter is dat je de zomerkleren eerst inpakt.

Mocht je in een appartement wonen of iets van een huurpand en je gaat eruit, houdt rekening mee dat zij aantal eisen hebben. Bijvoorbeeld dat je alles leeg moet halen en dat de muren wit moet zijn. Als je een behang eraf moet halen omdat het je in het verleden rood hebt geverfd, doe je als volgt, pak een emmer met heet water en een doek. Sla met de doek met heet water een paar keer tegen de muur zodat je de behang makkelijk eraf kan halen.

En ik geloof dat iedereen wel wat breekbare spullen heeft. Als je bestek naar jouw nieuwe woning wilt vervoeren kan ik je adviseren om het in te pakken met handdoek, baddoek of theedoeken. Dat kan je ook doen als je veel make-up hebt of parfums.

Verhuizen, dat kost wat. Zeker als je ook nog de meubels wilt behouden. Maar mocht je het toch nodig hebben, ik kan iedereen budget verhuisservice aanraden dit is de website van hen. Ik vond de service onwijs top. De meubels werden goed ingepakt en ik had goede vertrouwen. Goede communicatie en vertrouwen vind ik heel erg belangrijk bij een verhuisservice.

Mocht je nieuwe lampen nodig hebben of iets anders voor je nieuwe huis. Houdt Praxis of Karwei in de gaten. Extra lampen kan geen kwaad zeker niet als je ook wat korting kan krijgen. Misschien een leuk weetje, wist je dat, dat zij ook lampen verkopen o.a. van het merk Philips? Ze verkopen helaas geen Hue lampen maar ze hebben wel genoeg andere soorten lampen op voorraad.

Als laatste kan ik de video van Mascha Feoktistova beter bekend als Beautygloss ook aanraden. Ik heb aan haar tips onwijs veel gehad. Ik dacht dat twee maanden van tevoren om alles in te pakken en dergelijke te vroeg was. Achteraf had ik spijt dat ik niet naar had geluisterd waardoor ik enorm heb gestrest.

Dit is de link van haar video. En vergeet haar niet te abonneren!

En vergeet mij niet te volgen op InstagramYoutubeTwitterFacebook en op snapchat heet ik ikstavoorjeklaar. Op de bovengenoemde social media kanalen, komen er regelmatig foto’s online.

Ik hoop dat jullie iets heb gehad aan mijn tips. Graag wil ik via deze weg jou bedanken voor het lezen van mijn artikel. En bedankt voor het bezoeken op mijn site. Welke tips kan jij aanraden tijdens het verhuizen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *