Language app – challenge video

Klik hier als je de video niet kan bekijken en vergeet me niet te abonneren

Het is weer een tijdje geleden dat ik een video heb gemaakt voor YouTube, binnenkort leg ik het uit waarom ik de laatste tijd afwezig was. Maar voor vandaag heb ik een nieuwe video voor jullie! Namelijk, Turkish language app challenge! Een nieuwe challenge video! Ik heb één grote liefde voor Turken en Marokkanen het eten vind ik ook heel erg lekker. Laat mij vooral weten, of je het leuk vind om te zien, wellicht kan ik meerdere versies van maken.

En vergeet mij niet te volgen op InstagramTwitterFacebook en op snapchat heet ik ikstavoorjeklaar

Bedankt voor het bekijken en de tijd die je hebt genomen =)!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *