Versace Eros Pour Homme parfum- Review

 

Voor vandaag review ik één van mijn favoriete parfum namelijk ‘ Versace Eros Pour Homme.’ Iedereen is druk bezig met het inkopen voor kerst. En het lijkt mij wel erg leuk om één van mijn lekkere geuren met jullie te delen.

Voor de gene die mij echt kennen, zij weten dat ik echt gek ben op parfum. Want, ik kan het namelijk nooit genoeg van krijgen. Al moet ik toegeven dat ik tegenwoordig erg lastig vind om nieuwe geuren te vinden die ik echt lekker vind. Zeker, als je al veel hebt. Totdat ik Vesace Eros pour homme tegenkwam. Het is echt een geur die je niet veel tegenkomt. Het flesje sprak mij heel erg aan en eerlijk is eerlijk Versace is een mooie merk. Een mooie flacon dat je zeker niet mag missen tussen de andere flacons. Op dit momenteel hou ik exclusieve parfums waar je bij Skins kan kopen of Italiaanse geuren. Bepaalde geuren die je niet bij Douglas of bij De Bijenkorf kan kopen.

Wat ruik je nou precies?
Het is een fris zoete parfum. Een geur dat geschikt is voor iedereen. Voor jeugdige personen onder ons ;-). Houd degene van stappen, is hij vaak te vinden in een club of in een kroeg? Dan is het een goede reden om dit als cadeau te doen voor kerst!

Je zou misschien verbazen dat ondanks dat je veel zweet de geur zweet niet verergerd wat perfect is! En voordat ik mijn review wil afsluiten wil ik nog iets toevoegen om toch iets preciezer te zijn, de geur is verkregen uit de combinatie van muntblaadjes, citroenschil en groene appel. De noten van de sensualiteit zijn tonkabonen, ambroxan (amber), eanium en vanille en als laatste cederhout, vetiver en eikenmos. Vetiver, is trouwens ook een hele lekkere geur! En het is te koop bij Douglas, Bijenkorf!

En vergeet mij niet te volgen op InstagramYoutubeTwitterFacebook en op snapchat heet ik ikstavoorjeklaar. Op de bovengenoemde social media kanalen, komen er regelmatig foto’s online.

Ik hoop dat jullie iets heb gehad aan mijn tips. Graag wil ik via deze weg jou bedanken voor het lezen van mijn artikel. En bedankt voor het bezoeken op mijn site. Wat is jouw favoriete geur?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *