wat is ikstavoorjeklaar

Waarom ik begon met Ikstavoorjeklaar

Ikstavoorjeklaar is begonnen sinds januari 2013 met één reden. En dat is een community creëren en om voor elkaar klaar te staan. Met ikstavoorjeklaar, wil ik ook heel graag mijn ervaring met jullie delen. Vanaf het moment dat ik op de middelbare school zat tot het examenjaar, was het voor mij het worst year ever! Omdat ik in het verleden namelijk heel erg gepest werd (zo’n 2,5 jaar) en 1.5 jaar gestalkt. Nadat ik geslaagd was, heb ik ikstavoorjeklaar opgericht.

wat is ikstavoorjeklaar

Wat wil ik met ikstavoorjeklaar doen?

Op dit momenteel ben ik 22 jaar.  Nou denken velen, goh, jij bent niet de juiste persoon om de ervaring te delen. Nou moet ik zeggen, ik heb echt heel veel dingen gezien en meegemaakt. Het is niet dat ik het zelf bevestigt, maar het is puur wat ik van andere mensen hoort.
Ondanks dat ik 22 jaar ben en ontzettend veel dingen heb meegemaakt, heb ik heel veel dingen aan mijzelf gecorrigeerd en toegepast in mijn leven. En doordat ik dat heb gedaan, maakt het tot wie ik tot vandaag ben.
Ik zie zoveel mensen die anderen bijvoorbeeld probeert down te graden. Mensen die arrogant willen zijn, is puur omdat ze denken dat ze iets hebben bereikt in hun leven. Mag ik misschien wat eraan toevoegen? Iemand die arrogant is, hebben een zwakte. Waardoor zij anders willen zijn. En niet zichzelf willen zijn.

Mensen zijn uniek. Iedereen heeft een eigen persoonlijkheid. Het hangt vanaf hoe men er mee omgaat. Ik vind dat iedereen zichzelf moet zijn. Niet om door iedereen geaccepteerd te worden. Als degene een keuze heeft gemaakt om door heel zijn leven arrogant te willen zijn, durf ik te bevestigen dat ooit op een dag, dat degene keihard naar beneden keldert. Laat ik even verduidelijken dat ik niet een ander misgunt of iets dergelijks. Maar het is puur wat ik in mijn omgeving zie. Een tweede voorbeeld, je kunt bij een hele mooie bedrijf werken. Maar als je er voor kiest om arrogant en hoog te voelen, ik durf te wedden dat je niet lang gaat volhouden. Een werkgever, hoeft alleen het contract te ontbinden en je staat op straat.

Wat jij van mij kan verwachten

Op dit momenteel, studeer ik nog. Dat betekent dat ik helaas niet 7 dagen per week elke dag een artikel of een video kan posten. Ik probeer minimaal 1 keer per week een video online te plaatsen in het weekend. Dus zo’n 3 a 4 video’s per maand. En een geschreven artikel, hangt af met school. Daarbij deel ik mijn ervaring over pesten, persoonlijke video, lifestyle/fashion en review. Mijn focus met ikstavoorjeklaar bestaat uit 50% over pesten. En alle overige voeg ik toe over alles en nog wat. Zodat het voor iedereen interessant is en interessant blijft. Wellicht leuk om te weten, ik vind reizen heel erg leuk! En daar voeg ik ook heel graag mijn verhalen, foto’s en tips op mijn blog!

Wat kan ik doen als ik gepest wordt?

In het verleden, werd ik zo’n 2.5 jaar gepest. Ik deel graag mijn ervaring met iedereen. Je kunt mij mailen naar info@ikstavoorjeklaar.nl of je stuurt een prive bericht op de Facebook pagina van ikstavoorjeklaar.

En vergeet mij niet te volgen op InstagramYoutubeTwitterFacebook en op snapchat heet ik ikstavoorjeklaar. Op de bovengenoemde socialmedia kanalen, komen er regelmatig foto’s online.

Hartelijk dank voor het bekijken van mijn blogpost en voor het bezoeken van mijn blog!

Wat zijn jou plannen voor deze zomer? Laat jouw reactie hier onder de comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *