what’s in my bag – office bag in Beijing

 

Klik hier als je de video niet kan bekijken en vergeet me niet te abonneren

Allereerst wil ik mij enorm verontschuldigen van mijn afwezigheid op mijn Youtube kanaal. Ik heb tijdens mijn verblijf van vier maanden in China enkele video’s opgenomen. Niet veel dan wat ik zou willen maken. Ik wilde onder andere eigenlijk ook vloggen wat helaas niet heb gedaan. Puur omdat ik dat het niet interessant genoeg was, waar ik nu enorm spijt van heb. Wellicht dat ik ooit op een dag mijn stoute schoen zet en vlog ;-). Ik heb het enorm gemist vooral het editten, de comments en de mails.

Willen jullie mij helpen met de 500 subscribers? Bedankt!
En vergeet mij niet te volgen op Instagram, TwitterFacebook en op snapchat heet ik ikstavoorjeklaar

Wat voor video’s zie jij graag op Ikstavoorjeklaar? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *