Winactie boek my way van Monica Geuze – giveaway

Klik hier als je de video niet kan bekijken en vergeet me niet te abonneren

Voor vandaag heb ik een winactie voor jullie! Ik geef namelijk een boek weg My way van Monica Geuze. Hoe je kans maakt, maak een screenshot, plaats op je Instagram met #ikstavoorjeklaar #winactie en vergeet met niet te taggen. En vertel wat jij van pesten vind en vertel waarom jij kans wilt maken. En laat ook een leuke bericht voor Monica achter. Op dit momenteel heb ik 1 boek het kan zijn dat ik meerdere boeken gaat weggeven. Max 3 boeken hangt vanaf hoe deze winactie uitpakt.

En vergeet mij niet te volgen op InstagramTwitterFacebook en op snapchat heet ik ikstavoorjeklaar

Heb jij My Way van Monica Geuze al gelezen en doe jij mee aan de winactie?

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *