Zoekt naar een nieuwe uitdaging in het buitenland!

Het is alweer een tijd geleden dat ik überhaupt heb geblogd of mijn YouTube heb geüpdatet. Afgelopen periode had ik namelijk heel erg druk gehad zowel op zakelijk als op privé. Ik probeer het goed te maken! Maar tot op heden houd ik mij vooral bezig met de toekomst en daar heb ik even hulp bij nodig. Wellicht dat ik via deze weg op mijn blog iets kan vinden? Let’s help together!

‘Opzoek naar een baan in het buitenland?’

Zoals jij aan mijn titel kunt lezen, ben ik opzoek naar een nieuwe uitdaging. Werken vind ik heel erg leuk het is wel één van mijn fijnste plek waarin ik mijn energie  en motivatie vandaan haal en ook kan genieten. Afgelopen jaar, ben ik toch erachter gekomen dat ik verkopen heel erg leuk vind. Het liefst op een luxury positie. Denk aan de bedrijven als Louis Vuitton, Hermes of Rolex (ben onwijs dankbaar dat ik überhaupt voor zulke bedrijven heb mogen werken).
Werken als verkoper bij zulke bedrijven, kan je niet vergelijken met de bedrijven als H&M of Zara. Iedereen heeft zijn of haar eigen passie. En het is ook niet voor iedereen geschikt. De één is wat speelser en losser dan een ander. Waardoor elke bedrijf en elke segment zo zijn of haar eigen personeel heeft.

Waarom ik werken bij een luxury interssant vind?
Het is op een ander manier service verlenen. Je kan de deuren openen/ sluiten, glaasje champagne of een kopje thee aanbieden. Dat kan je niet bij een bedrijf als H&M. Een klant van H&M zal verbaast aankijken terwijl bedrijven op een luxury positie het geweldig vindt. Ik geniet om service te verlenen op een hogere segment het service verlenen en werken vanuit mijn hart daar doe ik heel graag voor.

Tot op heden, ben ik opzoek naar een nieuwe uitdaging. Geen idee hoe ik dat voor elkaar krijg. Op dit momenteel werk ik, omdat ik werken enorm heb gemist. Maar toch kijk ik een beetje voorruit wat op zich niet erg is, right? Niet dat ik niet tevreden ben wat ik doe het is toch wel belangrijk dat je stap bij stap groeit en dat je niet over 10 jaar op dezelfde positie sta.

Wat zoek ik dan wel?

Werken voor Cathay Pacific staat nog heel erg hoog op mijn bucket list. Import/ export, verkopen, het onderhouden van social media of marketing vind ik namelijk onwijs interessant! Als ik heel eerlijk mag zijn, zou ik niet tot mijn 67e willen verkopen en in een retail winkel werken als verkoper. Tenzij ik op een positie kan rollen tot bedrijfsleider of management positie of iets dergelijks. Werken in het buitenland lijkt mij heel erg leuk  omdat ik heel graag gebruik wil maken van mijn talen (ik spreek namelijk 6 talen). En voor een land als Nederland en te mogen vertegenwoordigen daar zou ik iets mee willen doen. Zo kan ik toch mijn familie nog regelmatig zien en af en toe op en neer dat lijkt mij echt de ideale baan.

Het zou tof zijn, als ik in 2017 mijn ideale baan kan vinden. Maar of dat mij gaat lukken, dat is wel een goeie vraag ;-). Mocht jij mij kunnen helpen, dit is mijn curriculum vitae en ik ben te vinden op LinkedIn.

En vergeet mij niet te volgen op InstagramYoutubeTwitterFacebook en op snapchat heet ik ikstavoorjeklaar. Op de bovengenoemde social media kanalen, komen er regelmatig foto’s online.

Zoek jij ook werk, zo ja wat is jou ideale baan? Ben jij ook bereid om in het buitenland te werken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *